Jan van den Berg Elektrotechniek

Bel snel! 06 - 12 97 71 34

Stekker

Waarom
Jan van den Berg?

• Planmatig
• Kwaliteit
• Jarenlange ervaring
• Service staat voorop
• Maatoplossingen

Stekker

Contact opnemen?

Jan van den Berg
Spoorweg 6
5411 NH Zeeland

T. 06 - 12 97 71 34
F. 0486 - 450 780

info@bergelektro.nl

 

Van bedrijf tot particulier, van particulier tot instantie

Ongeacht de grootte van de aanvraag, Jan van den Berg Elektrotechniek kan altijd iets voor u of uw organisatie betekenen. In een project gaan wij als volgt te werk:


Eerst even kennis maken

Het is van belang om te weten met wie je te maken hebt, dit geldt zowel voor u, als voor Jan van den Berg Elektrotechniek. Duidelijkheid en transparantie zijn hierbij kernwaarden. In het kennismakingsgesprek bespreken we het vraagstuk en/of probleem om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en behoeften.


Voorstel / oplossing

Na het gesprek gaat Jan van den Berg Elektrotechniek op zoek naar de beste oplossing voor u. Op basis daarvan wordt een voorstel gemaakt.


Offerte

Het voorstel wordt vervolgens omgezet in een offerte. Deze wordt naar de klant gestuurd. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om de offerte met u door te nemen.


Mondeling toelichten

De offerte wordt mondeling toegelicht. Op basis van de offerte en dit gesprek wordt besloten door te gaan naar de volgende stap. Het is in deze fase van het project ook nog mogelijk om een stapje terug te gaan, wanneer u liever een ander voorstel wenst.


Inplannen

Zodra alle betrokkenen akkoord zijn met de offerte, kan het project worden ingepland. Alles wordt duidelijk vastgelegd om achteraf niet tegen verrassingen aan te lopen en het project op te leveren op de afgesproken datum. Alle benodigde onderdelen worden besteld en de montage kan beginnen.


Montage

Het project moet worden gebouwd, getest en in gebruik genomen worden. Alle afzonderlijke delen worden tot één geheel gemonteerd, gedurende de montage wordt er contact gehouden met de klant om de vorderingen duidelijk te communiceren en op deze manier de planning in de hand te houden.


Evaluatie

Zodra het monteren gereed is, vindt er altijd een evaluatie plaats. Hierin worden onderwerpen besproken zoals de ingebruikname van de apparatuur.

 

Alles planmatig, helder en duidelijk!

best shoes | 【国内5月24日発売予定】 ナイキ ズーム フライ SP ホワイト/ボルト グロー (AJ9282-107) - スニーカーウォーズ

Uneto-VNI erkend installateur    SEI erkend installateur